Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Το ημερήσιο διάγραμμα του ΓΔ

Στο διάγραμμα, βλέπουμε ξεκάθαρα το τριγωνικό σχηματισμό που έχει δημιουργηθεί κάτι ανάλογο είχε δημιουργηθεί και το Φεβρουαριο 9/2-16/2 . Η λύση του Τριγωνικού σχηματισμού έγινε ανοδικά όπου είχαμε 2 μέρες ανοδικές και μετά ένα άσχημο γύρισμα στη κορυφή βλέπε ακύρωση του Deal EΤΕ - ΑΛΦΑ.

Εχω σημειώσει τις πιθανές καθοδικές ή ανοδικές ψευτοδιασπάσεις του σχηματισμού.  Είθισται μετά τη λήξη των παραγώγων, να έχουμε 2-3 μέρες μια περίεργη συμπεριφορά μέσα σε ένα εύρος τιμών όπου παίρνονται οι Νέες Θέσεις για την επόμενη Κίνηση. Εάν οι Νεες Θέσεις δεν φτάσουν τουλάχιστον τις 30,000 δεν υφίσταται κίνηση ανοδική ικανοποιητικής διάρκειας και άρα το σενάριο να φύγουμε για νέα υψηλά επι της παρούσης δεν διαφαίνεται .........

Ομως εάν θέλουμε να δούμε άνοιγμα νέων θέσεων αυτό συνοδεύεται με πτώση του ΓΔ, η συνήθης κίνηση είναι της τάξεως των 200 μονάδων χαμηλότερα στο ΓΔ με 100 μονάδες χαμηλότερα στον 20αρη , βάσει των προηγούμενων στατιστικών που έχουμε.

Αρα εστιάζουμε τη προσοχή μας στην επόμενη εβδομάδα οποιαδήποτε κίνηση εάν συνοδευτεί  με μικρους όγκους τόσο στην υποκείμενη Αγορά όσο και στις Νέες Θέσεις θα μας θέσουν σε επιφυλακή...


Συνιστώ προσοχή και όχι μεγάλα ανοίγματα θέσεων ανεξάρτητα απο τη βλέπει ο καθένας μέχρι να ξεκαθαριστεί η τάση.... Θα σχολιάζουμε καθημερινά τις ιδιομορφίες των κινήσεων.

Καλή επιτυχία σε ότι κάνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!