Ενδιαφέροντα Video!!!!!!!!!

Warren Buffett (1962) Talks About a Brief Stock Market Drop...

===================================
ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ (REMAKE)==========================================================
ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ============================================================
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ


Μέρος 1

Μέρος 2
========================================================
Το Αμερικάνικο Ονειρο!!!!!!!!!!!!
============================================================
==============================================================
Ενα καταπληκτικό Video  που αξίζει ολοι να δείτε.

===========================

Μια άλλη Ιστορία που πρέπει να ακουστει και να μαθευτεί
Δείτε αυτό το link - Video.=============================================

Το 2008 μετά από το ξέσπασμα της κρίσης, η αμερικανική κυβέρνηση αρνήθηκε με πρόταση του υπουργού Οικονομικών Τζ. Πόλσον να χρηματοδοτήσει αρχικώς τις αμερικανικές Τράπεζες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να καταρρεύσει η Lehman Brothers, Τράπεζα που σε μεγάλο βαθμό ήταν υπεύθυνη για την κρίση. Μετά από την κατάρρευσή της, ο Πόλσον χρηματοδότησε με ειδική ρύθμιση τις Τράπεζες, ανάμεσα στις οποίες και την Goldman Sachs βασικό ανταγωνιστή της Lehman Brothers.

Ο Πόλσον βέβαια, υπήρξε στο παρελθόν επικεφαλής της Goldman Sachs, της Τράπεζας που, όπως φαίνεται, κυβερνά τον κόσμο. Στελέχη της γίνονται πρωθυπουργοί, υπουργοί, επικεφαλής οικονομικών οργανισμών. Μια οικονομική μυστική σέχτα κινεί τα νήματα της παγκόσμιας οικονομίας, ανεβάζοντας οικονομίες και κυβερνήσεις. Τα στελέχη της, ιεραπόστολοι του χρήματος, προφήτες των αγορών δουλεύουν στην τράπεζα 10 χρόνια και μετά προωθούνται σε κυβερνήσεις δημιουργώντας ένα δίκτυο ελέγχου της παγκόσμιας οικονομίας και πολιτικής.

Το «Κουτί της Πανδώρας» ανοίγει και αποκαλύπτει:

Πώς η Goldman Sachs ελέγχει την παγκόσμια οικονομία;

Πως χειραγωγεί κυβερνήσεις μέσα από κρυφά της στελέχη;

Πώς δημιούργησε ψεύτικη εικόνα για το ελληνικό χρέος, προκειμένου η Ελλάδα να μπει στην ΟΝΕ κερδίζοντας πάνω από 300 εκατ. δολάρια;

Στην εκπομπή ο Μαρκ Ρος αναλυτής της Le Monde και συγγραφέας του βιβλίου «Η Τράπεζα» αποκαλύπτει πώς στήθηκε το παιχνίδι ενάντια στην Ελλάδα και ποιοι Έλληνες χρησιμοποιήθηκαν στο Λονδίνο και την Αθήνα.


====================================

Το βίντεο είναι 1 ώρα. Αν και αριστερόστροφο, έχει κάποια καλά σημεία που αντικειμενικά σε προβληματίζουν. Επίσης θεωρώ ότι είναι πολύ καλογυρισμένο. Δείτε το.

Το DEBTOCRACY δεν τελειώνει στην παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ. Πέραν των 50-90 λεπτών του τελικού μονταρισμένου ντοκιμαντέρ η ομάδα του DEBTOCRACY θέλει να μοιραστεί με τους φίλους της μεγάλο μέρος του υλικού που περιλαμβάνει ώρες συνεντεύξεων με διακεκριμένους επιστήμονες και ακαδημαϊκούς, αποτελέσματα έρευνας για την λειτουργία της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου στον Ισημερινό, στοιχεία για το ελληνικό χρέος κ.λπ.