Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

UBS: Μειώνει τιμές-στόχους για ελληνικές τράπεζες

Στη μείωση των τιμών-στόχων για έξι ελληνικές τράπεζες προχωρά η  ελβετική τράπεζα UBS σε έκθεσή της με ημερομηνία 26 Αυγούστου 2011, ενώ παράλληλα εκτιμά ότι τα κέρδη των ελληνικών τραπεζών για το δεύτερο τρίμηνο θα είναι ικανοποιητικά, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι επιπτώσεις από τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στη διάσωση της Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά, η UBS μειώνει την τιμή-στόχο για την Eurobank στα 2,5 ευρώ από 3,8 ευρώ και διατηρεί σύσταση «neutral», ενώ για την Alpha Bank μειώνει την τιμή-στόχο στα 3,2 ευρώ από 4,5 ευρώ και διατηρεί σύσταση «buy».

Για την ΕΤΕ, η ελβετική τράπεζα μειώνει επίσης την τιμή-στόχο στα 4 ευρώ από 6,2 ευρώ και ταυτόχρονα υποβαθμίζει τη σύσταση σε «neutral» από «buy». Η τιμή-στόχος για τη Marfin μειώνεται στα 0,3 ευρώ από 0,8 ευρώ και διατηρείται σύσταση «neutral», ενώ η τιμή-στόχος για την ATEBank μειώνεται στα 0,3 ευρώ από 1,0 ευρώ και διατηρείται σύσταση «sell». Τέλος για την Πειραιώς η UBS μειώνει την τιμή-στόχο στα 0,5 ευρώ από 0,8 ευρώ και διατηρεί σύσταση «sell».


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου